Ποιοι είμαστε

Δουκας εργοαστάσιο απο ψηλά

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η εταιρία Σ ΔΟΥΚΑΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο τομέα της συρματουργίας, την κατασκευή περιφράξεων, την πώληση υλικών περίφραξης και την κατασκευή μεταλλικών κατασκευών όλων των τύπων. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες βιοτεχνίες συρματοπλεγμάτων και με τα εξειδικευμένα συνεργεία της αναλαμβάνει έργα όπως περιφράξεις εθνικών οδών, φωτοβολταικών πάρκων, γηπέδων, στρατοπέδων, οικοπέδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διαθέτει σύγχρονες μηχανές πλέξης πλεκτού και αγκαθωτού συρματοπλέγματος, μηχανές κατασκευής αμπελουργικών σωλήνων, μηχανές κοπής σωλήνων και γωνιών , παντογράφο για ειδικές μεταλλικές κατασκευές και στράντζα.

Doukas Εργοστάσιο

Πώς ξεκινήσαμε

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1984 με τη μορφή της ατομικής επιχείρησης στην Νικήσιανη Καβάλας, από τον Δούκα Στέργιο, τον σημερινό Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας . Η πρώτη επέκταση πραγματοποιήθηκε το 2002, στην μέχρι τώρα έδρα της εταιρείας στο 14ο χλμ Δράμας-Καβάλας. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία πραγματοποίησε ένα τεράστιο άλμα προόδου, με αποτέλεσμα να πρωτοπορεί και να αποτελεί ηγετική εταιρία στον κλάδο των περιφράξεων και την εμπορία σιδηρού. Με τη νομική μορφή της ανώνυμης εταιρείας λειτουργεί από το 2007 έως και σήμερα όπου πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη επέκταση της επιχείρησης με την κατασκευή του δεύτερου κτιρίου. Η επιχείρηση εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο εντός οικοπέδου 10000 τ.μ. Το 2008 παρακολουθώντας τις τρέχων εξελίξεις και τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς η εταιρεία Σ ΔΟΥΚΑΣ ΑΕ αποφασίζει να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της με την ίδρυση του υποκαταστήματος στο 4ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας . Στην εταιρεία εισχωρεί πλέον δυναμικά και ο υιός Δούκας Νικόλαος , ο οποίος αναλαμβάνει την διαχείριση και την λειτουργία του υποκαταστήματος . Η πραγματοποίηση μεγάλων έργων στην περιοχή των Βαλκανίων δημιούργησαν την ανάγκη ίδρυσης νέας εταιρίας και στην περιοχή των Σκοπίων με την επωνυμία NIKOLAOS DUKAS DOOEL GEVGELIJA, την οποία επίσης διαχειρίζεται ο Νικόλαος Δούκας. Παρακολουθώντας την εξέλιξη του κλάδου μας, η εταιρεία μας επιδιώκει την εξέλιξη σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών της και ανανεώνοντας συνεχώς τον εξοπλισμό της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας. Εξασφαλίζουμε τα παραπάνω με ομαδική εργασία, με την συνεχής επιμόρφωση των υπάλληλων μας και με στελέχη και συνεργάτες υψηλού επιπέδου μέσα σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Στόχος μας είναι να έχουμε την προτίμηση των πελατών μας κατανοώντας τις ανάγκες τους και ανταποκρινόμενοι άμεσα σ’ αυτές, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από τους μεγαλύτερους
κατασκευαστές

Ο ΔΟΥΚΑΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες επιχειρήσεις στην κατηγορία της.

Κορυφαίος εξοπλισμός

Από το 1982 που ξεκίνησε η λειτουργία της επιχείρησης δεν έχουμε σταματήσει να επενδύουμε σε εξοπλισμό και τεχνολογία με αποτέλεσμα σήμερα να παραδίδουμε την κορυφαία ποιότητα προϊόντος

Ομάδα εργασίας

Υπάρχει απόλυτη εξειδίκευση και πολύ καλά οργανωμένες
ομάδες εργασίες έτσι ώστε το κάθε project που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώνεται με
τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ικανοποιημένοι Πελατες

Στο πελατολόγιο μας όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω υπάρχουν κάποιες πολύ μεγάλες εταιρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό

Εξειδικευόμαστε

Διαθέτουμε απόλυτη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην κατασκευή μεγάλων και απαιτητικών έργων συρματοπλεγμάτων

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιους αριθμούς που μπορούν να μιλήσουν από μόνοι τους για εμάς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να σας δώσουμε την προσφορά μας για την δική σας εργασία!

300 +
Μεταλλικές Κατασκευές
1800+
Συνολικοι Πελάτες
29+
Άτομα Προσωπικό
150+
Έργα Μέσα στο Έτος

Οι πελάτες μας

Δείτε ενδεικτικά κάποιους από τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτο.

ΕΣΠΑ
elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο